Nyt etälääkärin vastaanotto -15% koodilla LAAKARI15
Video
Vatsatauti on usein äkäinen, mutta lyhytkestoinen sairaus, joka paranee tyypillisesti itsehoidolla. Tärkeää on riittävä lepo ja nestetasapainosta huolehtiminen.   Lääkäriin on syytä hakeutua viipymättä, mikäli vatsatautiin liittyy korkeaa kuumetta, voimakasta vatsakipua tai runsaan veristä ulostetta.  Etälääkäriä kannattaa konsultoida, mikäli itsehoito ei tunnu auttavan tai oireet eivät ole niin   Lääkäri pystyy..

Lisää artikkeleita

Video
Silmätulehdus ilmenee tyypillisesti silmän punaisuutena, rähmäisyytenä, kipuna, ja mahdollisesti alentuneena näkökykynä. Tulehdus voi aiheutua monesta eri syystä, kuten bakteereista, viruksista tai allergisesta reaktiosta.   Osa..
Video
Ehkäisypilleri, e-pilleri, on eniten käytetty ehkäisymenetelmä. E-pilleri sisältää progestiinia, joka estää munarakkulan kypsymisen ja irtoamisen sekä estrogeenia, joka parantaa vuodon kontrollia sekä osaltaan estää..
Video
Akne on hyvin yleinen vaiva erityisesti murrosiän loppupuolella, mutta sitä saattaa esiintyä jopa yli 40-vuotiailla. Aknessa talineritys lisääntyy ja talirauhaset tulehtuvat, turpoavat ja päällä..