Nyt etälääkärin vastaanotto -15% koodilla LAAKARI15

Lääkäri­Taskussa toimii näin:

Tunnistaudu, maksa ja jatka etävastaanotolle.

Lääkärin etävastaanotto tapahtuu chat-keskustelun, puheen tai videokuvan välityksellä sen mukaan mitä asiakas ja lääkäri katsovat tarpeelliseksi asian hoitamiseksi.

Lääkäri antaa sinulle hoito-ohjeen ja tarpeesi mukaan esim. e-reseptin, lähetteen laboratorioon tai vaikkapa sairauslomatodistuksen.

HUOM! 

Huomaathan, että lääkäri tekee päätöksen lääkkeen määräämisestä aina lääketieteellisin perustein. Lääkärimme eivät uusi tarpeettomia antibiootteja, huumaavia tai pääasiassa keskushermostoon vaikuttavia (PKV) lääkkeitä tai muita lääkeaineita, joissa on väärinkäytön mahdollisuus. Näiden reseptien osalta suosittelemme olemaan yhteydessä omaan lääkäriin.

Lääkärin etävastaanotto
Katso video
Lääkärin etävastaanotto

Edullisin lääkärikäynti Suomessa

37,80 €*

Lääkärin etävastaanotto tapahtuu chat-keskustelun, puheen tai videokuvan välityksellä sen mukaan mitä asiakas ja lääkäri katsovat tarpeelliseksi asian hoitamiseksi. Lääkärille pääset suoraan ilman ajanvarausta.

Palvelun hinta on 37,80€*

Voit siirtyä heti etävastaanotolle (lääkäri on paikalla ma-pe klo 9:00 – 20:00, la-su klo 12:00-18:00) tai varata ajan myöhemmäksi.

*HUOM! Mikäli olet oikeutettu Kela-korvaukseen niin voit hakea Kelalta 8,00€ korvauksen, jolloin palvelun omavastuuhinta on 29,80€. Toimitamme tarvittaessa Kela-hakemukseen tarvittavan todistuksen vastaanottokäynnistä.

Lääkärin etävastaanotto

29,80 

Lääkärin etävastaanotto tapahtuu chat-keskustelun, puheen tai videokuvan välityksellä sen mukaan mitä asiakas ja lääkäri katsovat tarpeelliseksi asian hoitamiseksi. Lääkärille pääset suoraan ilman ajanvarausta.

 

Palvelun hinta on 37,80€, josta Kela-korvauksen osuus on 8,00€ ja asiakkaan omavastuuosuus 29,80€.

Osasto:

Kuvaus

*Reseptori hakee puolestasi palvelusta Kela-korvauksen 8,00€, jolloin palvelun kokonaishinta ennen Kela-korvausta on 37,80€.

Jos haluat vain uusia reseptin

Muut maksut

10
Toimistomaksu (€)
21
Kanta-maksu (€)
19
Piilomaksut (€)

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä voit. Lääkärin etävastaanotolla lääkärimme arvioi tilanteesi ja kirjoittaa tarvittaessa sairauslomatodistuksen.

Keskimääräinen odotusaika etälääkärin vastaanotolle on vain 15 sekuntia. Toteutunut jonotusaika vaihtelee kysynnän mukaan.

Etälääkäriltä voi saada avun moniin yleisiin vaivoihin, kuten virtsatietulehduksiin, allergia- tai flunssaoireisiin ja ihottumiin. Tutustu listaan etävastaanotolla hoidettavista vaivoista tästä.

Lääkäri tekee päätöksen lääkkeen määräämisestä aina tapauskohtaisesti ja lääketieteellisin perustein. Antibiootteja emme määrää hengitystieinfektioihin, ellei taudin aiheuttaja ole laboratoriotestein varmistettu, kuten nielurisatulehduksessa. Lääkärimme eivät määrää huumaavia tai pääasiassa keskushermostoon vaikuttavia (PKV) lääkkeitä tai muita lääkeaineita, joissa on väärinkäytön mahdollisuus. Näiden reseptien osalta suosittelemme olemaan yhteydessä omaan lääkäriin.

Ei, lääkärin etävastaanotolle ei ei tarvita ajanvarausta, vaan voit siirtyä etävastaanotolle saman tien tunnistautumalla pankkitunnuksilla. Lääkärimme vastaavat keskimäärin 15 sekunnissa.