Nyt etälääkärin vastaanotto -15% koodilla LAAKARI15

Lääkäri­Taskussa toimii näin:

Valitse chat-etävastaanotto tai videovastaanotto. Voit halutessasi myös varata ajan videovastaanotolle.

Tunnistaudu, varaudu esittämään Kela-korttisi ja jatka chat- tai videovastaanotolle. Lääkärin etävastaanotto tapahtuu chat-keskustelun, puheen tai videokuvan välityksellä sen mukaan mitä asiakas ja lääkäri katsovat tarpeelliseksi asian hoitamiseksi.

Lääkäri antaa sinulle hoito-ohjeen ja tarpeesi mukaan esim. e-reseptin, lähetteen laboratorioon tai vaikkapa sairauslomatodistuksen. 

Saat etävastaanoton jälkeen laskun etävastaanotosta.

Huomaathan, että etävastaanotolla hoidettavaksi eivät sovellu akuutit hätätilanteet, äkilliset uudet neurologiset oireet, puristava rintakipu, hengenahdistus tai voimakasoireidet infektiot.

Lääkäri tekee päätöksen lääkkeen määräämisestä aina lääketieteellisin perustein. Lääkärimme eivät uusi tarpeettomia antibiootteja, huumaavia tai pääasiassa keskushermostoon vaikuttavia (PKV) lääkkeitä tai muita lääkeaineita, joissa on väärinkäytön mahdollisuus. Näiden reseptien osalta suosittelemme olemaan yhteydessä omaan lääkäriin.

Lääkärin etävastaanotto
Katso video
Lääkärin etävastaanotto

Kiinteähintainen lääkärikäynti

36,90 €*

Valitse chat-vastaanotto tai videovastaanotto. Lääkärille pääset suoraan ilman ajanvarausta. Halutessasi voit myös varata ajan videovastaanotolle. 

Lääkärin etävastaanotto tapahtuu chat-keskustelun, puheen tai videokuvan välityksellä sen mukaan mitä asiakas ja lääkäri katsovat tarpeelliseksi asian hoitamiseksi. 

Palvelun hinta on Kela-korvauksen jälkeen 36,90€*

Voit siirtyä heti etävastaanotolle (lääkäri on paikalla ma-pe klo 8:00 – 20:00, la-su klo 10:00-18:00) tai varata ajan myöhemmäksi.

*HUOM! Palvelun kokonaishinta on chat-vastaanoton osalta 44,90€, josta Kela-korvaus on 8,00€ ja videovastaanoton osalta 61,90€, josta Kela-korvaus on 25,00€. Haemme Kela-korvauksen puolestasi. Mikäli et ole oikeutettu Kela-korvaukseen niin veloitamme palvelun koko summan.

Lääkärin etävastaanotto

44,90 

Lääkärin etävastaanotto tapahtuu chat-keskustelun, puheen tai videokuvan välityksellä sen mukaan mitä asiakas ja lääkäri katsovat tarpeelliseksi asian hoitamiseksi. Lääkärille pääset suoraan ilman ajanvarausta.

 

Palvelun hinta on 44,90€, josta Kela-korvauksen osuus on 8,00€ ja asiakkaan omavastuuosuus 36,0€.

Osasto:

Kuvaus

*Voit hakea palvelusta Kela-korvauksen 8,00€, jolloin palvelun kokonaishinta ennen Kela-korvausta on 36,90€.

Jos haluat vain uusia reseptin

Muut maksut

Toimistomaksu (€)
10
Kanta-maksu (€)
21
Piilomaksut (€)
19

Usein kysytyt kysymykset lääkärin etävastaanotosta:

Kyllä voit. Lääkärin etävastaanotolla lääkärimme arvioi tilanteesi ja kirjoittaa tarvittaessa sairauslomatodistuksen.

Keskimääräinen odotusaika etälääkärin vastaanotolle on vain 15 sekuntia. Toteutunut jonotusaika vaihtelee kysynnän mukaan.

Etälääkäriltä voi saada avun moniin yleisiin vaivoihin, kuten virtsatietulehduksiin, allergia- tai flunssaoireisiin ja ihottumiin.

Huomaathan, että etävastaanotolla hoidettavaksi eivät sovellu akuutit hätätilanteet, äkilliset uudet neurologiset oireet, puristava rintakipu, hengenahdistus tai voimakasoireidet infektiot.

Tutustu listaan etävastaanotolla hoidettavista vaivoista tästä.

Lääkäri tekee päätöksen lääkkeen määräämisestä aina tapauskohtaisesti ja lääketieteellisin perustein. Antibiootteja emme määrää hengitystieinfektioihin, ellei taudin aiheuttaja ole laboratoriotestein varmistettu, kuten nielurisatulehduksessa. Lääkärimme eivät määrää huumaavia tai pääasiassa keskushermostoon vaikuttavia (PKV) lääkkeitä tai muita lääkeaineita, joissa on väärinkäytön mahdollisuus. Näiden reseptien osalta suosittelemme olemaan yhteydessä omaan lääkäriin.

Ei, lääkärin etävastaanotolle ei ei tarvita ajanvarausta, vaan voit siirtyä etävastaanotolle saman tien tunnistautumalla pankkitunnuksilla. Lääkärimme vastaavat keskimäärin 15 sekunnissa.