Nyt etälääkärin vastaanotto -15% koodilla LAAKARI15

Lääkäri aina kätevästi saatavillasi

LääkäriTaskussa on olemassa Sinua varten. Miksi lääkäriin pitäisi aina mennä paikan päälle? Miksei lääkärissä käyntiä voisi hoitaa etäpalveluna, kuten vaikka pankkipalveluitakin?

LääkäriTaskussa-palvelun lääkärit ovat jo vuosikymmeniä hoitaneet potilaita ja todenneet, että monia vaivoja voi hyvin hoitaa etävastaanotolla ilman, että potilaan tarvitsee tulla tapaamaan lääkäriä lähivastaanotolle.

Kaikki vaivoja ei tietenkään voida hoitaa etävastaanotolla, mutta paljon voidaan. Todella paljon. Lue lisää artikkeleistamme!

Tyypillinen mielikuva lääkäripalveluista Suomessa on se, että julkiselle puolelle lääkäriin pääsy on hidasta ja vaivalloista, kun taas yksityisellä puolella lääkäripalveluiden hinta on usein kivuliaan korkea.

Me olemme jättäneet rakentamatta isot ja kalliit toimitilat sekä monien kymmenien tai satojen ihmisten hallintohimmelit. Näin jäljelle on jäänyt se tärkein: edullinen, laadukas ja helposti saavutettava lääkäripalvelu Sinulle.

Lääkäriin pääset heti tai voit varata ajan itsellesi parhaiten sopivaan ajankohtaan.

Mielenrauhaa luotettavuudesta ja turvallisuudesta

Terveyspalveluiden ytimessä on asiantuntemus, luottamus ja turvallisuus. LääkäriTaskussa on kokeneiden lääkäreiden rakentama palvelu, joka on kokonaan suomalaisessa omistuksessa ja isoihin ketjuihin kuulumaton. LääkäriTaskussa-palvelun käyttäjänä voit hoitaa omaan terveyteesi liittyviä asioita luotettavasti ja turvallisesti.

LääkäriTaskussa käyttää asiakkaidensa potilastietojen arkistointiin suomalaista ACUTE-potilastietojärjestelmää, jolle Valvira on myöntänyt korkeimman mahdollisen A-luokituksen. Järjestelmä on hyväksytty Kansaneläkelaitoksen yhteistestauksessa Kanta-yhteensopivaksi ja sen tietoturvallisuuden on arvioinut ulkopuolinen taho, Tietoturvallisuuden arviointilaitos.