Lääkärin etävastaanotto aina saatavillasi

Miksi lääkäriin pitäisi mennä paikan päälle? Miksei lääkärissä käyntiä voisi hoitaa etäpalveluna, kuten vaikka pankkipalveluitakin?

Lääkäritaskussa-palvelun lääkärit ovat jo vuosikymmeniä hoitaneet potilaita ja todenneet, että monia vaivoja voi hyvin hoitaa etävastaanotolla ilman, että potilaan tarvitsee tulla tapaamaan lääkäriä lähivastaanotolle. Kaikki vaivoja ei tietenkään voida hoitaa etävastaanotolla, mutta paljon voidaan. Todella paljon. Lue lisää artikkeleistamme!

Me olemme jättäneet rakentamatta isot ja kalliit toimitilat sekä monien kymmenien tai satojen ihmisten hallintohimmelit. Näin jäljelle on jäänyt se tärkein: edullinen, laadukas ja helposti saavutettava lääkäripalvelu Sinulle.

Lääkäriin pääset heti tai voit varata ajan itsellesi parhaiten sopivaan ajankohtaan.

Lääkärin etävastaanotto aina saatavillasi
Heidi Kirjala

Heidi Kirjala
Yleislääkäri

Heidi on yleislääkäri, jolla on monipuolista kokemusta yleislääkärin työstä mm. useista terveyskeskuksista.

Anzela Tjuljukova

Anzela Tjuljukova
Yleislääkäri

Anzela on yleislääkäri, jolla on runsaasti kokemusta päivystyksestä ja infektio-osastolla toimimisesta. Hän pitää monipuolisesta työstä ja vapaa-aikanaan käy luontoretkillä ja tapaa ystäviään.

Nicole Maewski

Nicole Maewski
Yleislääkäri

Nicole on yleislääkäri, jolla on monipuolista kokemusta mm. akuutin lääketieteen parissa työskentelystä.

Katja Lahdenranta-Linna

Katja Lahdenranta-Linna
Palvelupäällikkö

Jussi Perkiö

Jussi Perkiö
Palvelujohtaja

Sami Kastinen

Sami Kastinen
Lääketiede ja hallinto

Lääkäritaskussa on Solo Healthin omistama ja kokeneiden lääkäreiden rakentama kuluttajille suunnattu lääkärin etävastaanottopalvelu. Solo Health on kotimainen, ketjuihin ja perinteisiin terveyspalvelutarjoajiin kuulumaton itsenäinen toimija.

Tutustu Solo Healthiin
Solo Health
Vastaanotolle samantien

Vastaanotolle samantien

Miksi lähteä lääkäriin kun lääkäri voi tulla sinun luoksesi? Hoida vaivasi heti - keskustele suoraan ja turvallisesti lääkärin kanssa!

Aloita lääkärikäynti