Nyt etälääkärin vastaanotto -15% koodilla LAAKARI15

Reseptin uusiminen heti tai seuraavaksi päiväksi

Onko sinulla aiemmin määrätty resepti, joka täytyy uusia? Nyt voit tehdä sen helposti, nopeasti ja edullisesti netissä. Lääkärimme käsittelevät uusimistilaukset tyypillisesti muutamassa tunnissa, kuitenkin aina viimeistään seuraavaksi päiväksi. Jos tarvitset reseptin saman tien, se onnistuu lääkärin etävastaanotolla.

Palvelumme kautta uusitun lääkereseptin voi käyttää missä tahansa apteekissa. Tilaa reseptin uusiminen saman tien tästä!

Reseptin uusiminen nopeasti puhelimella tai tietokoneella

Lääkereseptin uusiminen heti tai seuraavaksi päiväksi

Reseptin uusinta odottaessa

1 lääke: 18,90€

2-3 lääkettä: 25,90€

Lääkäri on paikalla arkisin klo 9-20 ja viikonloppuisin klo 12-18 ja käsittelee näinä aikoina reseptin uusintapyynnön odottaessasi.

Resepti seuraavaksi päiväksi

12,90€

Jätä tilaus koska haluat. Lääkärimme käsittelevät tilaukset tyypillisesti muutamassa tunnissa, kutenkin aina viimeistään seuraavaksi päiväksi.

Reseptin uusinta odottaessa tai uusi resepti

36,90€*

Jos tarvitset reseptin uusinnan heti tai kokonaan uuden reseptin voit siirtyä suoraan etälääkärin vastaanotolle.

Huomioithan

Lääkäri tekee päätöksen lääkereseptin uusinnasta, lääkemäärästä/kestosta aina lääketieteellisin perustein.

Reseptin uusimisen esteenä voivat olla mm. potilaan itsensä asettamat näkymärajoitukset OmaKantaan tai mikäli alkuperäinen resepti on yli 36kk vanha.

Lääkärimme eivät uusi uusi tarpeettomia antibiootteja, huumaavia tai pääasiassa keskushermostoon vaikuttavia (PKV) lääkkeitä tai muita lääkeaineita, joissa on väärinkäytön mahdollisuus. Näiden reseptien osalta suosittelemme olemaan yhteydessä omaan lääkäriin.

Ylläolevista syistä johtuen kaikkia lääkereseptejä ei voida uusia. Mikäli lääkäri ei voi uusia reseptipyyntöä maksua ei kuitenkaan palauteta, koska lääkäri käyttää aikaa asian selvittämiseen ja kirjausten tekemiseen.

Reseptin uusiminen toimii näin:

Vaihe 1

Klikkaa ”Haluan uusia reseptin”, tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla ja kirjaudu sisään palveluun. Jos käytät palveluamme ensimmäistä kertaa, rekisteröidy käyttäjäksi.

Vaihe 2

Jätä tilaus koska haluat. Lääkärimme käsittelevät tilaukset tyypillisesti muutamassa tunnissa, kutenkin aina viimeistään seuraavaksi päiväksi.

Vaihe 3

Seuraa ohjeita reseptin tietojen lataamiseksi. Kun olet valmis, lähetä uusimispyyntö. Uusittu resepti on valmis viimeistään seuraavana päivänä.

HUOM! Huomaathan, että lääkäri tekee päätöksen lääkkeen määräämisestä aina lääketieteellisin perustein. Lääkärimme eivät uusi antibiootteja, huumaavia tai pääasiassa keskushermostoon vaikuttavia (PKV) lääkkeitä tai muita lääkeaineita, joissa on väärinkäytön mahdollisuus. Näiden reseptien osalta suosittelemme olemaan yhteydessä omaan lääkäriin. Huomaathan myös, että reseptin uusintapalvelun maksuvaihtoehtoina ovat luotto- ja pankkikortit (visa tai mastercard debit-kortti) tai Apple Pay.

Usein kysytyt kysymykset reseptin uusimisesta

Vanhentuneen reseptin uusiminen palvelussamme on helppoa. Voit jättää tilauksen koska haluat. Lääkärimme käsittelevät tilaukset tyypillisesti muutamassa tunnissa, kutenkin aina viimeistään seuraavaksi päiväksi. Jos tarvitset reseptin uusinnan heti tai kokonaan uuden reseptin voit siirtyä suoraan etälääkärin vastaanotolle.

Reseptin voi uusia palvelussamme, jos alkuperäisen reseptin määräämispäivästä on kulunut maksimissaan 36 kk. Lääkäri tekee päätöksen lääkereseptin uusinnasta, lääkemäärästä/kestosta aina lääketieteellisin perustein.

Kyllä, LääkäriTaskussa-palvelussa voit uusia myös yksityislääkärin määräämät reseptit.

Reseptin uusiminen seuraavaksi päiväksi maksaa LääkäriTaskussa-palvelussa 12,90 €. Jos tarvitset reseptin heti, uusimisen hinta on etävastaanoton hinta 37,80.

Lääkärimme käsittelevät tilaukset tyypillisesti muutamassa tunnissa, kutenkin aina viimeistään seuraavaksi päiväksi. Tarvittaessa Lääkärimme uudistavat reseptin heti etävastaanotolla.

Voit tilata reseptin uusimisen seuraavaksi päiväksi milloin tahansa nettipalvelumme kautta. Jos tarvitset reseptin heti, sinun tulee siirtyä lääkärin etävastaanotolle. Vastaanottoaikamme ovat: ma-pe klo 9:00 – 20:00 ja viikonloppuisin la-su klo 12:00 – 18:00.