Onko erektiolääkkeiden käytössä riskejä?

Erektiohäiriölääkkeiden yleisyys ja niiden turvallisuus

Erektiohäiriöt ovat yleinen ongelma, joka vaikuttaa moniin miehiin ympäri maailmaa. LääkäriTaskussa tarjoaa tietoa ja tukea niille, jotka etsivät ratkaisuja tähän herkkään aiheeseen. Erektiolääkkeet, kuten sildenafiili, tadalafiili ja vardenafiili, ovat suosittuja hoitomuotoja, mutta on tärkeää ymmärtää niiden käytön mahdolliset riskit.

Ennen erektiolääkkeiden käyttöä on suositeltavaa keskustella lääkärin kanssa, sillä tietyt terveydentilat, kuten sydänsairaudet tai verenpainetauti, voivat lisätä sivuvaikutusten riskiä. Lisäksi lääkkeiden yhteisvaikutukset muiden käytössä olevien lääkkeiden kanssa voivat olla vaarallisia. Lue lisää erektiohäiriöistä ja niiden hoidosta täältä.

Erektiolääkkeiden sivuvaikutukset ja niiden hallinta

Erektiolääkkeet ovat yleensä turvallisia, kun niitä käytetään ohjeiden mukaisesti. Kuitenkin, kuten kaikilla lääkkeillä, myös niillä voi olla sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat päänsärky, kasvojen punoitus, ruoansulatushäiriöt ja näön hämärtyminen. Harvinaisempiin, mutta vakavampiin sivuvaikutuksiin kuuluu pitkittynyt erektio, joka vaatii lääkärin hoitoa.

On tärkeää seurata kehon reaktioita lääkkeen ottamisen jälkeen ja ilmoittaa lääkärille kaikista epätavallisista oireista. Jos koet sivuvaikutuksia, lääkäri voi säätää annostusta tai suositella toista hoitomuotoa. Tutustu erektiolääkkeiden eri vaihtoehtoihin ja niiden ominaisuuksiin täällä.

Erektiolääkkeiden vasta-aiheet ja turvallinen käyttö

Erektiolääkkeiden käyttö ei sovi kaikille. On olemassa useita vasta-aiheita, jotka voivat tehdä niiden käytöstä vaarallista tietyille henkilöille. Esimerkiksi nitraatteja sisältävien lääkkeiden käyttäjät eivät saa käyttää erektiolääkkeitä, sillä yhdistelmä voi aiheuttaa vaarallisen verenpaineen laskun.

LääkäriTaskussa suosittelee aina lääkärin konsultointia ennen minkään lääkityksen aloittamista. Lääkäri voi arvioida yksilöllisen terveydentilan ja määrittää, onko erektiolääkkeiden käyttö turvallista. Lisätietoja turvallisesta lääkityksestä ja vasta-aiheista löydät täältä.

Milloin etälääkärille?

Etälääkärin vastaanotto sopii oikein hyvin yleisimpien oireiden ja vaivojen hoitoon ja se on perinteistä lääkärikäyntiä huomattavasti nopeampaa ja vaivattomampaa.

Huomaathan, että etävastaanotolla hoidettavaksi eivät sovellu akuutit hätätilanteet, äkilliset uudet neurologiset oireet, puristava rintakipu, hengenahdistus tai voimakasoireidet infektiot.

Palvelemme perjantaina 19.7. klo 12-20 ja viikonloppuna (la-su) klo 10-14.
Keskustele lääkärin kanssa kasvotusten
Video
49,90 €
74,90 € ilman Kela-korvausta
Katso aukiolot alta.
Keskustele lääkärin kanssa kirjoittaen
Chat
36,90 €
44,90 € ilman Kela-korvausta
Katso aukiolot alta.
Aukioloajat:
ma-pe klo 08:00-20:00
la-su klo 10:00-17:00
Asiakaspalvelu:
Vastaanotolle samantien

Vastaanotolle samantien

Miksi lähteä lääkäriin kun lääkäri voi tulla sinun luoksesi? Hoida vaivasi heti - keskustele suoraan ja turvallisesti lääkärin kanssa!

Aloita lääkärikäynti