10 silmätippoja, joita voit ostaa ilman reseptiä – LääkäriTaskussa neuvoo

Silmätippojen valinta ja käyttö

Kun silmät kutiavat, punoittavat tai tuntuvat kuivilta, moni suuntaa apteekkiin etsimään helpotusta. Onneksi on olemassa useita silmätippoja, joita voi ostaa ilman reseptiä. Ennen kuin valitset sopivat silmätipat, on tärkeää ymmärtää, mikä vaiva silmiäsi vaivaa. Allergiat, kuivat silmät ja lievät tulehdukset ovat yleisiä ongelmia, joihin löytyy apua itsehoitotuotteista. Lue lisää silmätippojen eri tyypeistä ja niiden käyttötarkoituksista.

LääkäriTaskussa suosittelee aina tarkistamaan silmätippojen sopivuuden oireisiisi. Jos epäröit, mikä tuote olisi paras valinta, etälääkäripalvelumme auttaa sinua valinnassa. Etälääkärimme ovat valmiina neuvomaan sinua chatin, puhelun tai videon välityksellä, jotta löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivat silmätipat.

Yleisimmät itsehoitosilmätipat

Markkinoilla on monia silmätippoja, jotka on tarkoitettu erilaisten silmävaivojen lievittämiseen. Esimerkiksi kosteuttavat silmätipat voivat auttaa kuivien ja väsyneiden silmien kanssa, kun taas antihistamiinia sisältävät silmätipat ovat avuksi allergiaoireiden hoidossa. Tutustu valikoimaamme ja löydä helpotusta silmävaivoihin.

On tärkeää muistaa, että vaikka monet silmätipat ovat saatavilla ilman reseptiä, ne eivät sovellu kaikkiin tilanteisiin. Jos silmäsi ovat erityisen kipeät, punoittavat voimakkaasti tai näkösi on heikentynyt, ota yhteyttä lääkäriin. Lue lisää silmien hoidosta ja siitä, milloin on syytä kääntyä ammattilaisen puoleen.

Etälääkäripalvelu apunasi

LääkäriTaskussa tarjoaa helpon ja nopean tavan saada lääkärin apua ilman pitkiä odotusaikoja tai matkustamista. Jos olet epävarma silmätippojen valinnasta tai sinulla on kysyttävää silmien terveydestä, varaa etäkonsultaatio. Asiantuntevat lääkärimme ovat valmiina auttamaan sinua etänä, jotta voit saada parasta mahdollista hoitoa silmillesi.

Älä anna silmävaivojen häiritä päivittäistä elämääsi. Käytä LääkäriTaskussa-palvelua hyväksesi ja hoida silmäsi kuntoon vaivattomasti. Katso, kuinka palvelumme toimii, ja ota ensimmäinen askel kohti terveempiä silmiä jo tänään.

Milloin etälääkärille?

Etälääkärin vastaanotto sopii oikein hyvin yleisimpien oireiden ja vaivojen hoitoon ja se on perinteistä lääkärikäyntiä huomattavasti nopeampaa ja vaivattomampaa.

Huomaathan, että etävastaanotolla hoidettavaksi eivät sovellu akuutit hätätilanteet, äkilliset uudet neurologiset oireet, puristava rintakipu, hengenahdistus tai voimakasoireidet infektiot.

Palvelemme perjantaina 19.7. klo 12-20 ja viikonloppuna (la-su) klo 10-14.
Keskustele lääkärin kanssa kasvotusten
Video
49,90 €
74,90 € ilman Kela-korvausta
Katso aukiolot alta.
Keskustele lääkärin kanssa kirjoittaen
Chat
36,90 €
44,90 € ilman Kela-korvausta
Katso aukiolot alta.
Aukioloajat:
ma-pe klo 08:00-20:00
la-su klo 10:00-17:00
Asiakaspalvelu:
Vastaanotolle samantien

Vastaanotolle samantien

Miksi lähteä lääkäriin kun lääkäri voi tulla sinun luoksesi? Hoida vaivasi heti - keskustele suoraan ja turvallisesti lääkärin kanssa!

Aloita lääkärikäynti