Nyt etälääkärin vastaanotto -15% koodilla LAAKARI15

Kasvissyöjän paketti lääkärin kannanotolla

Kasvissyöjän ja vegaaniruokavaliota noudattavan on tärkeää kiinnittää huomio vitamiinien ja proteiinien riittävään saantiin. Selvitä onko ruokavaliosi kunnossa laboratoriotesteillä ja lääkärin tulkitsemilla tuloksilla!

Ruokavalion muutoksissa saattaa helposti unohtua ravintoaineiden riittävä monipuolisuus. Mitä enemmän ruoka-aineita jätät lautaselta pois, sitä tärkeämpää on kiinnittää huomiota riittävään vitamiinien ja proteiinien saantiin. Kasvissyöjän ruokavalio ja erityisesti vegaaniruokavalio vaativat huolellista suunnittelua ja seurantaa, sillä vitamiini- ja hivenainepuutokset vaikuttavat merkittävästi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Puutteellinen ruokavalio voi oireilla voimakkaana väsymyksenä, heikotuksena tai huimauksena sekä hengästymisestä ja sydämentykytyksenä pienestäkin rasituksesta.

 

Kasvissyöjän paketti antaa kattavan kuvan kasvisyöjän ruokavalion monipuolisuudesta. Tutkimuspakettiin sisältyvät verikokeet varmistavat, että saat ruoasta tarpeellisen määrän valkuaisaineita, rasvoja, hiilihydraatteja, rautaa sekä B12- ja D-vitamiineja. Kasvissyöjän paketin verikokeiden tulokset auttavat myös arvioimaan erilaisten terveysongelmien syntyyn liittyviä riskitekijöitä (esimerkiksi anemia ja sydän- ja verisuonisairaudet). Pakettiin sisältyy lisäksi rautavaraston eli ferritiinin mittaus sekä lääkärin kannanotto tuloksista.

Lisättävissä ostokseesi

Lääkärin etävastaanotto

Lääkärikäynti vain

29,80 €*

Sisältää seuraavat testit: