Lääkereseptin uusinta heti tai seuraavaksi päiväksi

Tarjoamme nopean ja turvallisen yhteyden lääkäriin ilman ajanvarausta. Voit antaa lääkärille uusittavaksi sinulle aikaisemmin määrättyjä sähköisiä reseptejä riippumatta siitä missä lääke on alunperin määrätty. Uusitun lääkereseptin voit käyttää missä tahansa apteekissa sinulle parhaiten sopii.

Reseptin uusinta odottaessa

1 lääke: 18,90€

2-3 lääkettä: 25,90€

Lääkäri on paikalla arkisin klo 9-20 ja viikonloppuisin klo 13-16 ja käsittelee näinä aikoina reseptin uusintapyynnön odottaessasi.

Resepti seuraavaksi päiväksi

12,90€

Jätä tilaus koska haluat. Lääkärimme käsittelevät tilaukset tyypillisesti muutamassa tunnissa, kutenkin aina viimeistään seuraavaksi päiväksi.

Uusi resepti

28,90€

Jos tarvitset kokonaan uuden reseptin voit siirtyä suoraan etälääkärin vastaanotolle.

Huomioithan

Lääkäri tekee päätöksen lääkereseptin uusinnasta, lääkemäärästä/kestosta aina lääketieteellisin perustein.

Reseptin uusimisen esteenä voivat olla mm. potilaan itsensä asettamat näkymärajoitukset OmaKantaan tai mikäli alkuperäinen resepti on yli 36kk vanha.

Lääkärimme eivät uusi uusi tarpeettomia antibiootteja, huumaavia tai pääasiassa keskushermostoon vaikuttavia (PKV) lääkkeitä tai muita lääkeaineita, joissa on väärinkäytön mahdollisuus. Näiden reseptien osalta suosittelemme olemaan yhteydessä omaan lääkäriin.

Ylläolevista syistä johtuen kaikkia lääkereseptejä ei voida uusia. Mikäli lääkäri ei voi uusia reseptipyyntöä maksua ei kuitenkaan palauteta, koska lääkäri käyttää aikaa asian selvittämiseen ja kirjausten tekemiseen.

Muut maksut

10
Toimistomaksu (€)
21
Kanta-maksu (€)
19
Piilomaksut (€)